دکتر دیوید پرود و همکارانش از دانشگاه کالگری در ایالت البرتای کانادا به خبرگزاری رویترز گفتند بررسی آنان به طور خاص بر روی ژنی موسوم به وایپرین (viperin) انجام گرفته است.
بنابر نتایج حاصل از یک تحقیق منتشر شده در (European Heart Journal)، واکسن آنفلوانزای فصلی میتواند از مرگ ناشی از حمله قلبی جلوگیری کند.
محققین با مطالعه مرگ 35 هزار تن از ساکنان سن پترزبورگ روسیه که در بین سالهای 1993 تا 2000 در اثر بیماری قلبی درگذشته بودند، متوجه شدند که در مقایسه با اوقات دیگر سال، در فصل شیوع آنفلوانزا افراد بیشتری در اثر حمله قلبی جان میسپارند. آنها به این نتیجه رسیدند که افراد مبتلا به نارساییهای قلبی باید با تزریق واکسن در مقابل این ویروس مقاوم شوند.
ادامه مطلب...
درد و روشهای مقابله با آن
در آغاز مقاله نخست درباره درد و حافظ? درد توضیحی داده می شود و سپس در مورد کمردرد و بطورکلی روش های مقابله با درد، مطا لبی ارائه می گردد.
هیچ عیب و ننگی نیست که ضعیف باشیم.
هیچ عیب و ننگی نیست که مجروح باشیم.
هیچ عیب و ننگی نیست که تنها گذاشته شده باشیم .
هیچ عیب و ننگی نیست که پیچیده باشیم .
هیچ عیب و ننگی نیست که بی حاصل باشیم
1. مرحله دندانهای شیری که از سن 8-6 ماهگی تا 24 ماهگی در دهان میرویند و تعدادشان 20 عدد است به این دندانها، دندانهای موقت نیز میگویند.
2. مرحله دندانهای دائمی که زمان رویش آنها بین 6 تا 21 سالگی است و تعدادشان 32 عدد است.
3. مرحله واسط که بین 6 تا 12 سالگی و در آن تعدادی از دندانهای شیری و تعدادی از دندانهای دائمی وجود دارد.ادامه مطلب...
یک احساس تحریکی محدود یا منتشر در پوست میباشد.
سن، جنس، ژنتیک و نحوه زندگی
عوامل خطری هستند که بستگی به علت دارند. خارش یک علامت خیلی شایع است که در همراهی با بسیاری از اختلالات پوستی دیده میشود. تحریک ممکن است محدود به یک منطقه کوچک بوده یا در سرتاسر بدن منتشر باشد. خاراندن مداوم که اغلب به پوست آسیب میرساند، مشکل را بدتر میکند.
علل
پسوریازیس که با نوع معروف به "پیسی" یا "برص" که نام علمی آن، "ویتیلیگو" است تفاوت دارد، ناشی از یک نوع اختلال پوستی است که سبب بروز لکهای پوستی قرمز، پوسته پوسته شدن یا فلسی شدن پوست، ریزش مو ، بدشکلی ناخن و التهاب پوست می شود. این عوارض ممکن است در هر قسمتی از پوست ظاهر شوند. حدود 50 درصد مبتلایان به پسوریازیس ممکن است به آرتریت پسوریاتیک مبتلا شوند که باعث درد، سفتی و تورم در اطراف مفاصل می شود
موسسه تحقیقات حجامت ایران برغم اینکه برخی از انواع زالو فوق العاده خطرناک و بیماریزا است امروزه گونه های متعددی از زالوها وجوددارند که اثرات درمانی جالب توجهی دارند.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از موسسه تحقیقات حجامت ایران ؟ البته منظور از این مبحث ، زالوهای طبی هستند که مشخصه آنها نوارهای سبز زیتونی تا سبز لجنی در پشت آنها است . زالوهای سیاه رنگ یا سرمه ای رنگ و یا زالوهای بسیار درشت ( بزرگ تر از ? 12?سانتی متر) اغلب نامناسب و خطر ناک اند.
زالو از دو هزار و ? 500?سال قبل در ایران، هند، یونان و روم و سپس در اروپا مورد استفاده پزشکی داشته است .
در قرن نوزدهم از این جانور کوچک برای درمان هر دردی از جمله سر درد، تب ، زخم های عفونی شده ، دمل و آبسه استفاده می شده است .
تاریخچه زالو درمانی، جایگاه و مصارف آن در طب جدید و مسایلی در این رابطه
متن کل خبر : استفاده از زالوی طبی (Hirudo Medicinalis) در درمان بیماریها سابقهای به قدمت مصر باستان داشته، و در طب نوین نیز در سالهای 1930 تا 1940 به کار گرفته میشده است. در دو دهه اخیر جهت درمان بسیاری از بیماریهای از جمله مشکلات قلبی عروقی، واریس پاها و جراحیهای بسیار ظریف از این کرم خونخوار استفادههای فراوانی شده است. همچنین استفاده از خواص ضدالتهابی، ضددردی و ضدعفونیکننده بزاق آن نیز در مشکلات اسکلتی و مفاصل مورد توجه قرار گرفته است.
آنچه میتواند چنین روند فزایندهای از کاربرد زالو را توجیه کند، کشف خواص برخی از مواد پروتئینی و آنزیمی بزاق آن میباشد که به شرح زیر توضیح داده میشود:
ـ خاصیت بیحسکنندگی: باعث کاهش درد موضعی هنگام نیش زدن میشود که عمدتاً به دلیل وجود ماده هیرودین (Hirudin) است.
ـ خاصیت گشادکنندگی عروق: به دلیل وجود ماده هیستامین است.
ـ خاصیت ضدانعقادی: به دلیل وجود آنزیم هیالورونیداز موجود در بزاق زالو میباشد. این آنزیم خاصیت آنتی بیوتیکی و حل کردن موکوس بسیار قوی دارد به طوری که در درمان گلوکوم هم بسیار موثر است.
ـ خاصیت آنتی بیوتیکی: که اخیراً مورد توجه بسیاری قرار گرفته و روی بیماریهای ناشی از استاف طلایی و میکروب سل و اسهال خونی و دیفتری موثر است.
ـ خاصیت ضدالتهابی و ضدلختهای
محل نیش حیوان به شکل Y میباشد و هنگام گزش فرد درد بسیار خفیفی احساس میکند. زالو در حین مکیدن خون، بزاق خود را به بدن فرد تزریق میکند و در اثر مکش خون 5 تا 10 برابر افزایش وزن پیدا میکند.
در بسیاری از کشورهایی که از زالو برای درمان بیماریها استفاده میشود. مکانهای خاص جهت پرورش زالو به طریق بهداشتی و استریل وجود دارد، تا احتمال انتقال بیماریهای خونی نظیر هپاتیت و ایدز به صفر برسد.
جواب: خیر . زیرا :
یک پشه برای انتشار بیماری باید اول عامل بیماری را با خونی که می خورد بگیرد.عامل بیماری باید توانائی زنده ماندن در بدن پشه را داشته باشد (وبهتر است که تعداد آن افزایش نیز یابد،که بدلیل نداشتن گیرنده های خاص ویروس HIV،معده پشه قادر به تکثیرآن نیست) .سپس عامل بیماری باید به غدد بزاقی پشه برسد .محلی که هنگام خونخواری مجدد پشه بزاق از آن عبور می کند تا به میزبان جدید تزریق شود.پشه ها بزاق تزریق می کنند نه خون خورده شده را ،کانال غذایی و کانال تزریقی از هم جدا هستند.فراد الوده به ویروس HIV (که عامل ایدز است)مقادیر بسیار کمی از این ویروس را در خون خود دارند .در حقیقت 70-80 درصد افراد الوده در خونشان سطح قابل تشخیص ذرات ویروس را ندارند. و اینکه برای انتقال بیماری حداقل 50 ویروس باید وارد خرطوم پشه گردد.به علاوه ویروس HIV برخلاف سایر عوامل بیماری زا که توسط پشه ها منتقل می شود ،روشی برای زنده ماندن در دستگاه گوارش پشه ندارد،به عبارتی ویروس ایدز به محض تماس با آنزیم های گوارشی معده پشه،خاصیت خود را از دست می دهد.ذرات ویروس HIV در معده پشه مانند غذاهضم می شوند .بنا براین هرگز به غدد بزاقی پشه نمی رسند . روش دیگر برای انتقال HIVاین است که پشه فرد الوده را نیش بزندسپس فورا” شخص دیگری را نیش بزند وبه قدر کافی ویروس بر روی قطعات دهانی پشه باقی بماند تا ان شخص را آلوده کند .با این وجود چون میزان ویروس در خون خیلی کم است مقدار خونی که ممکن است وجود داشته باشد روی قطعات دهانی پشه خیلی کم است .به این دلایل دانشمندان تخمین زده اند که برای انتقال تنها یک واحد HIV ده ملیون پشه باید نیش بزنند.
لازم به تذکر است که پلاسمودیوم،عامل بیماری مالاریا یک یو کاریوت از گروه آغازیان هاگدار است ،که به صورت همزیست با پشه آنفول زندگی میکند ودر مقابل آنزیم های معده پشه مقاوم است.
خون بر اساس نقش حیاتی که دارد با عقاید و داستانهای بسیاری پیوند خورده است .اجداد ما خون را عامل وراثت می دانسته اند و عقیده داشتند از تمام اعضای بدن یک نماینده وارد خون شده و از انجا وارد نطفه میشود! . اصطلاح " هم خون بودن" که سمبل رابطه خانوادگی است احتمالا بر اساس همین عقیده شکل گرفته است!.
" وایکینگها " و " آنگلوساکسونها " عقیده داشتن که قدرت هر موجود در خون او نهقته است ! و به همین دلیل پس از شکار حیوانات خون او را به صورت و بدن خود می پاشیدند تا قدرت او را کسب کنند . افسانه خون آشام نیز بر همین اساس خلق شده و خون آشام پس از مکیدن خون قربانی خود قدرت می گیرد ! . و اما نگاهی اجمالی به بافت خون وبررسی عملکرد آن خود داستانی شگفت است !.